Twee aanhoudingen na ruzie op boot in Den Haag

Twee aanhoudingen na ruzie op boot in Den Haag
24 november Nachtelijke vechtpartij op boot; gewonden en twee aanhoudingen Verheeskade Den Haag
DEN HAAG – In de nacht van vrijdag op zaterdag is rond 03.00 uur een persoon mishandeld in een boot aan de Verheeskade in Den Haag. Volgens de politie was de oorzaak van de mishandeling een ruzie die uit de hand is gelopen. Er raakte een persoon gewond, deze is naar het ziekenhuis gebracht. Er zijn twee personen aangehouden.

Het leek in de eerste instantie erg lelijk. Er werd zelfs een Mobiel Medisch Team (MMT) ingeschakeld en die komt niet zomaar, aldus een een woordvoerder van de politie. Maar uiteindelijk viel het heel erg mee en wordt het slachtoffer zeer spoedig uit het ziekenhuis ontslagen.

Den Haag – Bij een ruzie op een motorbootje zijn vrijdag op zaterdag meerdere personen gewond geraakt. Ook werden twee personen aangehouden.

Kort na drie uur in de nacht werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd. Naast veel politie-eenheden en drie ambulances werd ook het Mobiel Medisch Team(MMT) uit Rotterdam opgeroepen.

De politie arriveerde in kogelwerende vesten en hielden al snel twee verdachten aan. Op de boot werd ook een gewonde vrouw aangetroffen. De politie maakte een ‘Plaats Delict’ en starte een onderzoek.

Naast het slachtoffer was ook een verdachte gewond geraakt. Deze moest onder politiebegeleiding worden overgebracht naar het ziekenhuis.