Beveiliging stadhuis Den Haag, Centraal Station en Binnenhof opgeschaald na dreigtelefoontje – AD.nl

Beveiliging stadhuis Den Haag, Centraal Station en Binnenhof opgeschaald na dreigtelefoontje - AD.nl
Extra beveiliging Binnenhof en stadhuis Den Haag na dreigtelefoontje
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

DEN HAAG – De politie is woensdagmiddag aanwezig op de stations, het stadhuis en het Binnenhof in Den Haag. Agenten houden uit voorzorg extra toezicht vanwege een dreigtelefoontje.

Er is nog geen verdere informatie bekend. De politie laat weten dat er later details volgen. Waarmee is gedreigd, wordt niet gemeld.

De man zou volgens de politie bedreigingen hebben geuit richting de gemeente. Men houdt rekening met een uitkeringsgeschil.

den haagbinnenhoftelefoonsUpdated 1 uur geleden2 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S19 mrt.Kuzu toont 'walgelijk' briefje in opmerkelijk debat19 mrt.Baudet reageert op kritiek19 mrt.Öztürk, stop met schreeuwen!19 mrt.Rutte is het helemaal kwijt: Help!Gerelateerde artikelen09:16BinnenlandZwangere vrouw rooft voor 900 euro bij Primark19 mrt.BinnenlandOpmerkelijk detail: zo wist politie tramschutter te pakken19 mrt.BinnenlandOM kan niet bij naar Iran ontsnapte crimineel19 mrt.BuitenlandPolitie helpt autistische jongen (12) bij zoektocht naar knuffel19 mrt.BinnenlandStraat Rotterdam afgezet om mogelijk explosief19 mrt.BinnenlandPolitie haalt tien namaak websites uit de luchtDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Donderdag een speciale uitzending van Goedemorgen Nederland. Tot tien uur hebben we het met onze gasten politiek commentator van de Telegraaf Wouter de Winther en campagnestrateeg Henri Kruithof over wat de uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen betekenen voor ons land.