Extra politietoezicht in Den Haag na telefonisch dreigement – Hartvannederland.nl

Extra politietoezicht in Den Haag na telefonisch dreigement - Hartvannederland.nl
Extra beveiliging Binnenhof en stadhuis Den Haag na dreigtelefoontje
DEN HAAG – De politie is woensdagmiddag aanwezig op de stations, het stadhuis en het Binnenhof in Den Haag. Agenten houden uit voorzorg extra toezicht vanwege een dreigtelefoontje.

De man zou volgens de politie bedreigingen hebben geuit richting de gemeente. Men houdt rekening met een uitkeringsgeschil.

Een arrestatieteam heeft woensdag rond 18.00 uur in een woning in Nieuwegein een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man wordt verdacht van het uiten van een bedreiging.

den haagbinnenhoftelefoonsUpdated Vandaag, 15:11Vandaag, 13:55 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S19 mrt.Kuzu toont 'walgelijk' briefje in opmerkelijk debat19 mrt.Öztürk, stop met schreeuwen!19 mrt.Baudet reageert op kritiek19 mrt.Rutte is het helemaal kwijt: Help!Gerelateerde artikelen17:01BinnenlandCoke en kalasjnikovs onderschept in Breda09:16BinnenlandZwangere vrouw rooft voor 900 euro bij Primark19 mrt.BinnenlandOpmerkelijk detail: zo wist politie tramschutter te pakken19 mrt.BinnenlandOM kan niet bij naar Iran ontsnapte crimineel19 mrt.BuitenlandPolitie helpt autistische jongen (12) bij zoektocht naar knuffel19 mrt.BinnenlandStraat Rotterdam afgezet om mogelijk explosiefDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Volgens de politie heeft de man een uitkeringsgeschil. In dit conflict is gedreigd, aldus de agenten.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.