Een zwaarbewapend arrestatieteam is een woning in Den Haag binnengevallen – Hartvannederland.nl

Een zwaarbewapend arrestatieteam is een woning in Den Haag binnengevallen - Hartvannederland.nl
Twee mannen opgepakt in woning Den Haag na steekpartij
Zondagavond kreeg de politie een melding van een steekpartij aan de Callandstraat in Den Haag. Ook kwam er een melding binnen dat in een restaurant nabij de Callandstraat een conflict had plaatsgevonden.

Onderzoek naar beide incidenten leidde de politie naar de woning aan de Keukenhoflaan. Hierop werd de woning urenlang geobserveerd, totdat rond 2.30 uur een zwaarbewapend arrestatieteam naar binnen ging.

In de woning werden de twee mannen aangehouden. Ze werden geblinddoekt afgevoerd naar het politiebureau. Hierna heeft de politie de woning doorzocht en een auto met Engelse kentekenplaten in beslag genomen.

Arrestatieteam houdt twee mannen aan na steekincident Den Haag

Het slachtoffer meldde zichzelf zondagmiddag in het ziekenhuis en vertelde daar dat hij was neergestoken en bedreigd. De gewaarschuwde politie deed direct onderzoek in de omgeving van de Calandstraat. Agenten hadden al snel twee verdachten op het oog. Die hielden zich op in een woning in de Keukenhoflaan.

Omdat niet duidelijk was of de verdachten een vuurwapen bij zich hadden, werd besloten een arrestatieteam in te zetten bij hun aanhouding. De arrestatie vond rond 2.30 uur plaats. De verdachten zijn naar een politiebureau gebracht voor verhoor. Omdat er nog veel onduidelijk is over wat er aan het steekincident vooraf ging, vraagt de recherche getuigen zich te melden.