Vier doden bij ongeval op A12 bij Den Haag – AD.nl

Vier doden bij ongeval op A12 bij Den Haag - AD.nl
Vier doden door ongeval met personenwagen op A12 bij Den Haag
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Ter hoogte van station Ypenburg kwam de auto, waar alle vier de overledenen in zaten, op zijn zij terecht, waarna het voertuig zich in een verkeersportaal boorde.

Een tragisch ongeval op de A12 bij het Prins Clausplein in Den Haag. Daar zijn vannacht vier mensen om het leven gekomen. Zij zaten volgens de politie allemaal in één voertuig.

De auto is door de klap vernietigd. Er zijn meerdere ambulances ter plaatse en ook het Mobiel Medisch Team is ter plaatse. De A12 is in de buurt van het knooppunt Prins Clausplein geheel afgesloten voor verkeer in beide richtingen.

Het is nog niet duidelijk of er meer voertuigen bij het ongeluk waren betrokken. Hoe het ongeluk heeft plaatsgevonden, wordt onderzocht.

Vier doden bij ernstig ongeval A12 Den Haag

De politie heeft de dood van de vier slachtoffers bevestigd, maar heeft nog geen informatie over hun identiteit gegeven. Volgens getuigen gaat het om vier jonge mannen.