Vier jonge mannen uit zelfde familie verongelukt op A12 bij Den Haag – AD.nl

Vier jonge mannen uit zelfde familie verongelukt op A12 bij Den Haag - AD.nl
Vier doden door ongeval met personenwagen op A12 bij Den Haag
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Ter hoogte van station Ypenburg kwam de auto, waar alle vier de overledenen in zaten, op zijn zij terecht, waarna het voertuig zich in een verkeersportaal boorde. De auto is vernietigd door de klap.

Vier doden bij ongeval op A12 bij Den Haag

Er waren meerdere ambulances ter plaatse en ook het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen. De A12 was in de buurt van het knooppunt Prins Clausplein geheel afgesloten voor verkeer in beide richtingen.

DEN HAAG – Door een eenzijdig ongeval op de A12 bij het Prins Clausplein in Den Haag zijn in de nacht van dinsdag op woensdag vier mannen uit dezelfde familie om het leven gekomen. Dat heeft een zegsman van de Turks-Azerbeidzjaanse vereniging in Den Haag aan AD Den Haag verklaard.

De politie heeft de dood van de vier slachtoffers bevestigd, maar heeft nog geen informatie over hun identiteit gegeven. Volgens getuigen gaat het om vier jonge mannen.

De A12 tussen Nootdorp en Den Haag was in beide richtingen afgesloten, maar rond 06.45 uur werd de weg weer opengesteld. Er is een tijdelijke vangrail geplaatst en het voertuig is geborgen.