Prins Harry komt naar Den Haag – Telegraaf.nl

Prins Harry komt naar Den Haag - Telegraaf.nl
Prins Harry neemt alle tijd voor sporters in Den Haag
DEN HAAG – Prins Harry brengt donderdag een bezoek aan Den Haag. Samen met prinses Margriet woont de Britse prins de kick-off bij van de Invictus Games die over precies een jaar in Den Haag zijn.

De hertog van Sussex is initiatiefnemer en beschermheer van het sportevenement voor lichamelijk en psychisch gewonde militairen. In die functie is hij donderdag bij de officiële lancering van het sportevenement. De prins is zelf Afghanistan-veteraan.

Prins Harry in Nederland voor lancering Invictus Games

Aanvankelijk zou Harry, die maandag vader is geworden van een zoon, al op woensdag naar Amsterdam reizen. Maar eind vorige week werd bekend dat hij het programma inkort en alleen op donderdag naar Den Haag komt.

Een andere fan hoopt prins Harry persoonlijk een cadeau aan te bieden. Met onder andere een beeldje van de lievelingshond van de Britse koningin Elizabeth. We hebben er een kaart bij gedaan voor Archie om hem te feliciteren met twee geweldige ouders. En ook ons adres, zodat we misschien ooit een kaartje terugkrijgen, zegt hij lachend.

De vijfde Invictus Games worden volgend jaar van 9 tot 16 mei in Den Haag gehouden met meer dan vijfhonderd deelnemers uit 19 landen. Tijdens de kick-off geven partijen uitleg over de voortgang van de plannen en zijn er demonstraties van verschillende sporten in het Haagse Zuiderpark.

De vijfde editie van de Invictus Games wordt volgend jaar van 9 tot 16 mei in Den Haag gehouden met meer dan vijfhonderd deelnemers uit 19 landen. Tijdens de kick-off geven partijen uitleg over de voortgang van de plannen en zijn er demonstraties van verschillende sporten in het Haagse Zuiderpark.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Aanvankelijk zou Harry, die maandag vader is geworden van zoon Archie, al op woensdag naar Amsterdam reizen. Maar eind vorige week werd bekend dat hij het programma inkort en alleen op donderdag naar Den Haag komt.