Justitie onderzoekt hoe Thijs H. van Den Haag naar Limburg reisde – AD.nl

Justitie onderzoekt hoe Thijs H. van Den Haag naar Limburg reisde - AD.nl
Politie doet morgen passantenonderzoek in Scheveningse Bosjes
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De politie wil meer informatie over de gewelddadige dood van de 56-jarige Etsuko in de Scheveningse Bosjes in Den Haag, en houdt daarom morgen een passantenonderzoek in het gebied. Thijs H. wordt ervan verdacht dat hij de vrouw afgelopen zaterdag heeft gedood.

Het passantenonderzoek wordt gehouden op het Galgenpad vanaf 14.00 uur. ,,We zijn op zoek naar meer informatie om te achterhalen wat daar precies heeft plaatsgevonden. We willen graag mensen spreken die daar vaak komen, zegt een woordvoerder van de politie.

Het passantenonderzoek wordt gehouden op het Galgenpad vanaf 14.00 uur. “We zijn op zoek naar meer informatie om te achterhalen wat daar precies heeft plaatsgevonden. We willen graag mensen spreken die daar vaak komen, zegt een woordvoerder van de politie.

Op zoek naar meer informatie over de gewelddadige dood van een 56-jarige vrouw in de Scheveningse Bosjes in Den Haag, houdt de politie zaterdag een passantenonderzoek in het gebied.