Jongen (14) aangehouden voor dodelijke mishandeling in Den Haag – NU.nl

Jongen (14) aangehouden voor dodelijke mishandeling in Den Haag - NU.nl
Hagenaar overleed na mishandeling fietsendieven | Binnenland
De 71-jarige man werd op maandag het slachtoffer van een ernstige mishandeling op de Willem de Zwijgerlaan in Den Haag. De man ging daarna terug naar zijn woning aan de Blois van Treslongstraat, waar hij onwel werd.

Hulpdiensten hebben de man naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later op de dag aan zijn verwondingen is overleden.

Na de mishandeling is het slachtoffer opgevangen door omstanders en zelf naar huis gelopen. Hij vertelde daar aan zijn vrouw wat er gebeurd was. Na een uur trof zij hem onwel aan. Na een tevergeefse reanimatie door de hulpdiensten is de man in het ziekenhuis overleden.

Bij het NFI is inmiddels sectie verricht op zijn lichaam. De politie kan momenteel niet meer vertellen over de mishandeling en de officiële doodsoorzaak van het slachtoffer.

Het slachtoffer was maandag lopend op weg naar huis toen hij een groep jongeren tegenkwam. Wat er daarna is gebeurd, lijkt nog onduidelijk. De Haagse politie zei toen al wel zeker te weten dat er sprake was van een mishandeling aan de Willem de Zwijgerlaan.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Het Nederlands Forensisch Instituut heeft sectie op het lichaam verricht. De politie is nog op zoek naar getuigen van de mishandeling of mensen die de groep jongeren rond heeft zien hangen op de Willem de Zwijgerlaan.