Vermist Kind Alert voor 13-jarige Goiia Aresini uit Den Haag – Hartvannederland.nl

Vermist Kind Alert voor 13-jarige Goiia Aresini uit Den Haag - Hartvannederland.nl
Haagse politie op zoek naar dertienjarig vermist meisje
Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

4 De politie Den Haag is op zoek naar Goiia Aresini uit Den Haag. Het dertienjarige meisje is voor het laatst gezien op woensdag 13 november toen zij met een vriendin van school naar huis fietste. De politie heeft donderdag een Vermist Kind Alert uitgegeven.

DEN HAAG – De politie heeft donderdag een Vermist Kind Alert uitgestuurd voor de 13-jarige Goiia uit Den Haag. Het meisje fietste op woensdag 13 november na haar lessen op het Maartenscollege in Voorburg omstreeks 14.10 uur met een vriendinnetje richting huis, maar kwam daar nooit aan.

Meisje (13) vermist nadat ze van school naar huis fietste

Het meisje vertrok woensdag om 14.10 uur samen met een vriendin van het Sint-Maartenscollege in Voorburg. Op de Laakkade in Den Haag hebben zij elkaar gedag gezegd, waarna ze allebei een andere kant op zijn gefietst. Het meisje wordt sindsdien vermist.

Ten tijde van haar vermissing droeg de scholier een knalroze Adidas tas, zwarte skinny jeans, een zwart strak shirt, lichtroze korte gewatteerde jas. Goiia heeft donkerblond haar dat ze meestal los draagt. Ze reed op een zwarte omafiets met voorop een rek.

Vermist Kind Alert voor Goiia (13) | Binnenland

Goiia Aresini heeft donkerblond lang haar en groene ogen. Ze droeg woensdag een zwarte spijkerbroek, een zwart shirt en een roze jas. Ze fietste op een zwarte omafiets met een rek voorop en had een roze schooltas van Adidas bij zich.

Een Vermist Kind Alert wordt zon twintig keer per jaar verstuurd en is onderdeel van het Amber Alert-systeem. Bij de eerstgenoemde wordt echter geen sms-bom uitgestuurd, maar is wel sprake van een urgente vermissing.

Een Vermist Kind Alert is een afgeslankte versie van AMBER Alert en wordt alleen verspreid als de politie zich ernstig zorgen maakt over het welzijn van een kind. Er worden dan geen meldingen naar smartphones gestuurd, maar wel naar bijvoorbeeld tankstations en supermarkten die het bericht in de winkel kunnen delen.

Op de Laakkade zeiden de twee tieners elkaar gedag waarna ze allebei een andere kant uitgingen. Van Goiia werd daarna niets meer vernomen.

De vriendinnen vertrokken woensdag om 14.10 uur van het Sint-Maartenscollege in Voorburg. Op de Laakkade in Den Haag zeiden de twee elkaar gedag.

Daarna zijn ze allebei een andere kant opgegaan. Hierna is er niets meer vernomen van Goiia, meldt de politie.

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien. Het meisje heeft lang, donkerblond haar en draagt dat meestal los. Ze had een knalroze Adidas-schooltas bij zich, droeg zwarte skinny jeans, een zwart strak shirt en een lichtroze korte gewatteerde jas. Ze fietste op een zwarte omafiets met een rek voorop.