Ongeruste vader van vermiste Goiia (13) doet oproep: Meld je als je mijn dochter hebt gezien – AD.nl

Ongeruste vader van vermiste Goiia (13) doet oproep: Meld je als je mijn dochter hebt gezien - AD.nl
Haagse politie op zoek naar dertienjarig vermist meisje
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Goiia heeft groenkleurige ogen en lang donkerblond haar. Ze droeg zwarte skinny jeans met een zwart shirt en een lichtroze jas. Zij had een roze Adidas-tas bij zich en reed op een zwarte omafiets met een rek voorop.

4 De politie Den Haag is op zoek naar Goiia Aresini uit Den Haag. Het dertienjarige meisje is voor het laatst gezien op woensdag 13 november toen zij met een vriendin van school naar huis fietste. De politie heeft donderdag een Vermist Kind Alert uitgegeven.

Bij een Amber Alert is het leven van een vermist of ontvoerd kind in direct gevaar, bij een Vermist Kind Alert maakt de politie zich ernstig zorgen over het welzijn van een kind.

Het meisje vertrok woensdag om 14.10 uur samen met een vriendin van het Sint-Maartenscollege in Voorburg. Op de Laakkade in Den Haag hebben zij elkaar gedag gezegd, waarna ze allebei een andere kant op zijn gefietst. Het meisje wordt sindsdien vermist.

De politie vraagt via een Vermist Kind Alert aandacht voor de verdwijning van de 13-jarige Gioia Aresini in Den Haag. Van het meisje is sinds woensdagmiddag niets meer vernomen.

Goiia Aresini heeft donkerblond lang haar en groene ogen. Ze droeg woensdag een zwarte spijkerbroek, een zwart shirt en een roze jas. Ze fietste op een zwarte omafiets met een rek voorop en had een roze schooltas van Adidas bij zich.

Een Vermist Kind Alert is een afgeslankte versie van AMBER Alert en wordt alleen verspreid als de politie zich ernstig zorgen maakt over het welzijn van een kind. Er worden dan geen meldingen naar smartphones gestuurd, maar wel naar bijvoorbeeld tankstations en supermarkten die het bericht in de winkel kunnen delen.

Een Vermist Kind Alert en een Amber Alert worden gedeeld als de politie zoveel mogelijk hulp willen van burgers bij de zoektocht naar vermisten.