Vermist meisje (13) Den Haag in goede gezondheid gevonden, vader dolgelukkig – RTL Nieuws

Vermist meisje (13) Den Haag \in goede gezondheid\ gevonden, vader dolgelukkig - RTL Nieuws
Vermist dertienjarig meisje uit Den Haag in goede gezondheid gevonden
Het 13-jarige meisje dat sinds woensdag werd vermist, is zojuist in goede gezondheid aangetroffen. Dat meldt de politie.

Ook haar vader Luciano Areseni wil iedereen bedanken. “Dankjewel, dankjewel”, zegt hij wel een paar keer lachend aan de telefoon tegen RTL Nieuws. “Ik werd net gebeld door een agent, ik ben zo blij, ik ben zo opgelucht.”

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Hij zegt dat hij de afgelopen twee dagen ontzettend ongerust was. “Echt doodongerust. Ik heb niet gegeten, niet geslapen.”

“Dat heeft de politie nog niet verteld aan ons. Maar het gaat erom dat ze gezond is en dat ik haar straks weer kan zien en in de armen kan sluiten.”

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

8 Het dertienjarige meisje uit Den Haag dat sinds woensdag werd vermist, is aangetroffen. Ze verkeert in goede gezondheid, zo laat de politie weten.

Voor het meisje werd een Vermist Kind-alert uitgestuurd. Ze was na school naar huis gefietst met een vriendin, nam afscheid en was vervolgens niet meer gezien.

Het is niet bekend waar ze is aangetroffen en waarom ze woensdag niet was thuisgekomen. De politie bedankt iedereen voor het uitkijken naar het meisje.

Een Vermist Kind Alert is een afgeslankte versie van AMBER Alert en wordt verspreid als de politie zich ernstig zorgen maakt over het welzijn van een kind, maar er geen sprake is van levensgevaar.