Twee huizen onbewoonbaar na brand Soestdijksekade Den Haag – Omroep West

Twee huizen onbewoonbaar na brand Soestdijksekade Den Haag - Omroep West
Woningen Den Haag ontruimd om zolderbrand | Binnenland
De brandweer moest zoeken naar het vuur, dat op een zolder van een woning woedde. Er zijn sloopwerkzaamheden verricht om bij de brandhaard te komen. De bewoners van de 21 woningen zijn tijdelijk opgevangen.

Er werd opgeschaald naar zeer grote brand en vanuit meerdere plaatsen in de regio kwamen brandweerlieden naar de Soestdijksekade om te helpen. Op fotos zijn geen vlammen te zien. Wel is er flinke rookontwikkeling boven het dak van de huizen.

Nieuws op Beeld is ontstaan in 2012 en is inmiddels mede door een fusie met VRR112.nl in 2013 gegroeid tot één van de grootste regionale 112 websites in het Rotterdam-Rijnmond gebied. Nieuws op Beeld trekt jaarlijks ruim 2.100.000 gelezen artikelen.

DEN HAAG – In Den Haag zijn zeker 21 woningen ontruimd nadat brand was uitgebroken op de zolder van een huis aan de Soestdijksekade.

De Haagse brandweer meldde dat de brandhaard moeilijk te bereiken was. Daarom werden sloopwerkzaamheden uitgevoerd om de brand te blussen.

Capelle aan den IJssel –  Bij een mishandeling aan de Klepperdans is een vrouw lichtgewond geraakt. De politie kreeg rond 19.45 uur een melding van een steekpartij, hier bleek geen sprake van.

Omstreeks 21.00 uur meldde de brandweer dat het vuur onder controle was. Twee woningen zijn tijdelijk onbewoonbaar geraakt, de bewoners ervan worden elders ondergebracht. De bewoners van de overige woningen konden in de loop van vrijdagavond terugkeren naar hun woning.