Kelly was bij steekpartij Den Haag: Ik zag een meisje op de grond vallen en naar haar buik grijpen – Hartvannederland.nl

Kelly was bij steekpartij Den Haag: \Ik zag een meisje op de grond vallen en naar haar buik grijpen\ - Hartvannederland.nl
Politie Den Haag houdt man (35) aan na steekpartij met drie tieners
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Op vrijdagavond 29 november vond er een steekpartij plaats in de Grote Marktstraat in Den Haag. Eén van de slachtoffers is een 15-jarig meisje uit Alphen.

De dader stak op vrijdagavond 29 november 3 tieners, een jongen van 13 en 2 meisjes van 15. De jongen komt uit Den Haag. De 15-jarige meisjes komen uit Alphen en Leiderdorp. De slachtoffers zijn in het ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen, maar mochten daarna weer naar huis. De politie laat weten dat de dader nog niet gepakt is. Eerder werd een signalement verspreid van de vermoedelijke dader, maar dit signalement bleek niet te kloppen. Het motief van de dader is ook nog onduidelijk.