Man opgepakt voor valse melding van dreiging in Den Helder; afzetting politiebureau voorbij [update] – Noordhollands Dagblad

Man opgepakt voor valse melding van dreiging in Den Helder; afzetting politiebureau voorbij [update] - Noordhollands Dagblad
Omgeving politiebureau Den Helder even afgezet na melding over dreiging
DEN HELDER – De politie heeft woensdagmiddag een man opgepakt in Den Helder nadat er een dreigmelding was binnengekomen bij het politiebureau. Het politiebureau werd uit voorzorg tijdelijk gesloten. Ook de toegangswegen naar het bureau waren dicht. Agenten met kogelwerende vesten bewaakten de omgeving rond het politiebureau.

Later bleek het om een valse melding te gaan. Om wat voor dreigement het gaat, is niet bekendgemaakt. Een woordvoerder van de politie zegt dat dit soort dreigmeldingen nu extra serieus worden genomen, verwijzend naar de aanslag in Utrecht maandag.

Updated 53 min geleden1 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S19 mrt.Kuzu toont 'walgelijk' briefje in opmerkelijk debat19 mrt.Baudet reageert op kritiek19 mrt.Öztürk, stop met schreeuwen!19 mrt.Rutte is het helemaal kwijt: Help!Gerelateerde artikelen08 feb.BinnenlandSnijdende kou stopt zwemmende slager niet15 jan.BinnenlandOperaties ziekenhuizen afgelast wegens storing05 jan.BinnenlandEvertsen vlaggenschip mediterrane NAVO-vloot05 dec.BinnenlandPolitie: Check de wielbouten van uw auto25 okt.BinnenlandCOA heropent azc in Den Helder en Alkmaar07 okt.BinnenlandDroom zieke kinderen wordt werkelijkheidDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Nadat de melding bij de politie binnen was gekomen onderzocht de politie de melding en in de tussentijd bewaakten agenten met kogelwerende vesten de omgeving.

De persoon die de melding deed is door de politie aangehouden en de melding bleek uiteindelijk vals te zijn, meldt de politie.

Persoon die dreigmelding heeft gedaan is door politie aangehouden. Dit gebeurde in de omgeving van het politiebureau #DenHelder. Na onderzoek bleek de melding vals te zijn. De politie-inzet rond bureau is afgeschaald. Einde berichtgeving.