kopt Den Bosch op voorsprong in Deventer – NOS

De aanvoerder gaat achter een vrije trap staan net buiten de zestien. Zijn uithaal is hard, maar belandt op de vuisten van Den Bosch-goalie Van der Steen.

Stefano Beltrame kan niet verder. De Italiaanse clubtopscorer van Den Bosch gaat flink door zijn enkel en gaat geblesseerd van het veld. Rauno Sappinen is zijn vervanger.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

Julian Lelieveld geeft de bal voor richting Paco Van Moorsel. Laatstgenoemde stapt slim over de bal heen waarna die pardoes in het doel rolt. Go Ahead weer op gelijke hoogte.

De eerste grote kans van Den Bosch is meteen raak. Jort van der Sande staat goed vrij en kopt de bal slim over keeper Hobie Verhulst heen voor de 0-1.

Dit keer neemt Bosz het doel zelf onder vuur. De bal zeilt maar net over de lat. De thuisploeg heeft duidelijk de overhand in de beginfase.

Daar was bijna de 1-0 voor Go Ahead. Gino Bosz krijgt alle tijd om de bal voor het doel te slingeren waarna Paco van Moorsel vrij kan inkoppen. Den Bosch-keeper Wouter van der Steen tikt met een fabelachtige reflex de bal over het doel.

Vandaag om 17.30 uur verdedigt Oranje onder 17 de Europese titel in de finale en de Italiaanse leeftijdsgenoten zijn de tegenstander. Op welke spelers kan Oranje vanmiddag rekenen? Wij pikken de vijf opvallendste namen eruit.

De eerste wedstrijd van de dag gaat tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch. Go Ahead degradeerde twee seizoenen geleden uit de eredivisie en eindigde dit seizoen als vijfde, Den Bosch als vierde.

In de reguliere competitie werd het eerder 0-0 in Deventer. Op de laatste speeldag zegevierden de Bosschenaren in eigen huis met 2-0 door doelpunten van Amine Khammas en Vincent Vermeij.

Vandaag vier duels in de halve finales van de play-offs om promotie/degradatie. SC Cambuur en RKC plaatsten zich vorige week voor de halve finales. Verder stromen in deze ronde Sparta, FC Den Bosch, Go Ahead Eagles, TOP Oss en de eredivisieclubs Excelsior en De Graafschap in.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9930. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.