Auto rijdt in op terras in Deventer: meerdere gewonden, één aanhouding – AD.nl

Auto rijdt in op terras in Deventer: meerdere gewonden, één aanhouding - AD.nl
Automobilist rijdt in op terras in Deventer, meerdere gewonden
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

De automobilist reed rond half zes op de kruising van de Brink en de Keizerstraat. Daar reed de bestuurder een terras omver en werden meerdere mensen aangereden. Daarna is de automobilist op de vlucht geslagen.

0 Een automobilist is zondagochtend rond 5.30 uur ingereden op een terras met uitgaanspubliek in Deventer. Daarbij zijn meerdere mensen gewond geraakt. De bestuurder is voortvluchtig.

De toedracht van het incident is nog niet bekend. Ook is niet duidelijk of het ging om een opzettelijke daad.

Een ooggetuige zei tegen het AD dat er een ruzie aan voorafging. Daarna zou de bestuurder vol gas zijn ingereden op de terrassen bij restaurant Keizer en kebabzaak Ayf aan de Keizerstraat.

De krant meldt ook dat sprake is van vijf gewonden. Een woordvoerder van de politie kon dat nog niet bevestigen, maar zei wel dat er zeker twee mensen naar een ziekenhuis zijn gebracht. De aard van hun verwondingen is niet bekend.