Auto rijdt in op terras in Deventer: meerdere gewonden, één aanhouding – De Stentor

Auto rijdt in op terras in Deventer: meerdere gewonden, één aanhouding - De Stentor
Automobilist rijdt in op terras in Deventer, vier gewonden
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Volgens een ooggetuige werd de de auto voorafgaand aan het incident vernield door een groep jongeren. Deze ooggetuige, die aan de Keizerstraat woont maar verder anoniem wil blijven, zegt tegen RTL Nieus. “Ik werd wakker van geschreeuw. Toen ik ging kijken stond er een zwarte auto waar de spiegels vanaf werden getrapt.”

28 Een automobilist is zondagochtend rond 5.30 uur ingereden op een terras met uitgaanspubliek in Deventer. Daarbij zijn zeker vier mensen gewond geraakt. De bestuurder is voortvluchtig. Een andere mogelijke betrokkene is aangehouden.

De aanrijding was rond 5.30 uur aan het begin van de Keizerstraat, bij de Brink. Dat is in het centrum van Deventer. Vijf mensen raakten gewond. Een van hen kon ter plekke worden behandeld, de vier anderen moesten naar het ziekenhuis. Hun verwondingen zijn niet levensbedreigend.

Een politiewoordvoerder zegt dat vier mensen met verwondingen naar het ziekenhuis zijn gebracht. Hun verwondingen zijn niet ernstig en ze waren allen aanspreekbaar.

De politie meldt dat er een conflict aan de aanrijding voorafging. De identiteit van de automobilist is bekend en er wordt op dit moment op verschillende locaties naar hem gezocht. De politie adviseert hem op Twitter zich bij een politiebureau te melden.

Na de ruzie zou de bestuurder vol gas zijn ingereden op de terrassen bij het restaurant Keizer en de kebabzaak Ayf aan de Keizerstraat, zei een getuige tegen het AD.

Om een betaling te doen is het noodzakelijk dat je hieronder akkoord gaat. Vergeet niet ook onze algemene voorwaarden en privacyverklaring te lezen.Let op: de gekochte tijd gaat in zodra je betaling is goedgekeurd.