Zijn uitgedoste Ajax-fans nou wel of niet welkom in het centrum van Doetinchem? – De Gelderlander

Zijn uitgedoste Ajax-fans nou wel of niet welkom in het centrum van Doetinchem? - De Gelderlander
Extreem veel belangstelling voor kampioensduel Ajax: “Drukste wedstrijd ooit”
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

In alle rust toewerken naar de play-offs om promotie/degradatie zit er voor De Graafschap niet in. Woensdagavond moeten de Superboeren de kampioenswedstrijd van Ajax op de Vijverberg faciliteren. 

De Graafschap zal de komende weken in de play-offs moeten vechten voor lijfsbehoud, maar speelt eerst dus nog tegen de aanstaand kampioen. De media-aandacht voor het duel met Ajax is gigantisch. Doorgaans komen er zon dertig journalisten af op een thuiswedstrijd van de Doetinchemmers. “Vanavond is dat zeker drie, vier keer zoveel. Ik verwacht 120 man in de persruimte. Dat is de drukste wedstrijd ooit”, zegt perschef Marc Teloh tegen Omroep Gelderland.

Geen plek op de Vijverberg voor spelersvrouwen Ajax

Onder meer zestien cameraploegen reizen woensdag af voor het laatste duel van het Eredivisie-seizoen. Nog nooit kwam er zoveel pers naar de Vijverberg. “Zelfs niet bij de wedstrijden van de WEURO (WK voor vrouwen, red.). Het wordt een gekkenhuis dus”, aldus Teloh. Ook verschillende media uit het buitenland zullen aanwezig zijn.