Inbrekers halen huis leeg van trainer Henk de Jong in Doetinchem: God straft altijd – Omroep Gelderland

Inbrekers halen huis leeg van trainer Henk de Jong in Doetinchem: \God straft altijd\ - Omroep Gelderland
Finaleduel De Graafschap-Sparta is kats uutverkocht | Nacompetitie
De Jong reed zondagochtend vanuit zijn woning in het centrum van Doetinchem naar stadion De Vijverberg  voor de training. Kort daarop sloegen inbrekers hun slag. Ze hebben het raam ingegooid en een hoop schade toegebracht aan mijn huisje. De mensen die dat gedaan hebben wil ik veel plezier wensen met mijn spullen. Bedankt! Een hoop ellende brengt dit voort, maar God straft altijd.

De aangeslagen trainer steekt bij die laatste woorden priemend een vinger de lucht in. Het is op meer plekken gebeurd heb ik begrepen in de buurt, vervolgt De Jong het aangrijpende verhaal. Heel vervelend is het. Dus mensen pas op je spullen. Maar de volgende keer even aanbellen en dan mogen ze mijn spullen ook gewoon hebben, aldus De Jong.

De naar SC Cambuur vertrekkende trainer is niet ontkomen aan de recente inbraakgolf in Doetinchem. Terwijl De Jong de uitlooptraining van De Graafschap leidde, sloegen de dieven hun slag. “Ze hebben het raam ingegooid en een hoop schade toegebracht aan mijn huisje. De mensen die dat gedaan hebben wil ik veel plezier wensen met mijn spullen”, laat hij weten aan Omroep Gelderland. De 54-jarige Fries deelt een waarschuwing uit aan de inbrekers. “Een hoop ellende brengt dat voort, maar God straft altijd. (…) De volgende keer even aanbellen en dan mogen ze mijn spullen ook hebben.”

Ondertussen hoopt de Fries dat zijn avontuur bij De Graafschap, op zijn laatste werkdag, toch nog een prettig einde krijgt. Met de 2-1 overwinning uit bij Sparta is de uitgangspositie dinsdag op De Vijverberg gunstig. Het stadion is uitverkocht. Er is wel wat spanning, maar dat is ook goed. Als trainer probeer je rust uit te stralen en normaal te doen.

De Graafschap-trainer Henk de Jong heeft tijdens zijn laatste werkweek in Doetinchem een vervelende verrassing gekregen. De woning van De Jong werd zondag, daags na de 1-2 zege van De Graafschap bij Sparta, leeggehaald door inbrekers.

De Jong hoopt vurig op een geslaagd afscheid na 2,5 jaar De Graafschap. Dat zou echt perfect zijn. Met een biertje na afloop en dat we dan na de wedstrijd een rondje kunnen maken. Ja, je denkt er wel eens aan dat we bij handhaving met zijn allen een ereronde lopen en dan met al dat publiek tegen de hekken aan.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.