Prostituee toont misstanden in Doetinchemse seksclub na maandenlange undercoveractie – De Gelderlander

Prostituee toont misstanden in Doetinchemse seksclub na maandenlange undercoveractie - De Gelderlander
Escaperoom Doetinchem verward met seksclub Escape
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.

Escaperoom Doetinchem betreurt de berichten die naar voren zijn gekomen over de Escape in Doetinchem, laat eigenaar Ferdy Wissing weten. Vanmorgen troffen wij enkele boze berichten op onze socials en Facebook van mensen die hetzelfde denken over de situatie. Maar de personen die deze berichten sturen halen de seksclub en de escape room door elkaar.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

Zo ging een prostituee undercover bij Doetinchemse seksclub: Moderne vorm van slavernij

Het is voor de eigenaar een lastige situatie. Het is aan de ene kant lachwekkend, en aan de andere kant behoorlijk schrijnend dat dit gebeurt, zegt Wissing. Wij hebben geen enkele connectie met seksclub Escape.

Bij Undercover in Nederland gaat Alberto Stegeman op bezoek bij een seksclub. Dit doet hij niet voor zijn plezier. De beheerder van de seksclub zou namelijk zeer slecht omgaan met zijn personeel. Op beelden van de verborgen camera vertelt de beheerder: ,,Straks is ze 35 en dan is ze oud en versleten. Dan ruilen we haar toch gewoon weer om voor een nieuwe."

Undercover in Nederland: Beheerder van seksclub heeft geen medelijden met prostituees

Hij hoopt dat mensen zichzelf beter informeren en hun pijlen niet meer op de escape room richten. Via deze weg hopen wij dan ook mensen wat meer te informeren, zodat ze hun boosheid en frustratie bij de juiste personen neerleggen, vervolgt Wissing. De eigenaar laat met een knipoog weten dat er bij de escape room enkel plek is voor escape rooms, bowlen en lasergamen. Wij nodigen natuurlijk eenieder uit om dit zelf te ervaren.

Gids.tv is een uitgave van Tvgids TV B.V. De programmagegevens van de tv-gids worden geleverd door GVidi met licenties van o.a. NPO, RTL en Talpa. Naast Gids.tv geven wij ook de website TVGids.tv uit, met bijbehorende apps voor iPhone, iPad en Android.

Zie ook: Mensenhandel en uitbuiting bij Doetinchemse seksclub: Dit bedrijf moet worden gesloten