Auto met kogelgaten afgesleept na schietincident in de buurt van ziekenhuis in Doetinchem – De Gelderlander

Auto met kogelgaten afgesleept na schietincident in de buurt van ziekenhuis in Doetinchem - De Gelderlander
Schietpartij bij ziekenhuis Doetinchem: één gewonde | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.

DOETINCHEM – De politie doet zondagavond onderzoek naar een schietpartij bij het ziekenhuis Slingeland in Doetinchem. Daarbij raakte één persoon gewond.

De politie doet onderzoek en heeft een plaats delict aan de Kruisbergseweg gemaakt, zo laat een woordvoerder weten.

Schietpartij voor ziekenhuis Slingeland in Doetinchem

Volgens de politie werd omstreeks 18.30 uur een plaats delict afgezet in de nabije omgeving van het ziekenhuis. Dat gebeurde na aanleiding van een melding. De recherche neemt het onderzoek over.

Vermoedelijk schietpartij bij ziekenhuis Doetinchem

Een woordvoerster van het ziekenhuis liet eerder weten dat er niet in het ziekenhuis is geschoten, zoals onder meer De Gelderlander in eerste instantie meldde. Volgens die krant zou er op de afdeling Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis zijn geschoten. Maar dat klopt niet, aldus de woordvoerster van het ziekenhuis. Voor de patiënten en bezoekers is het ziekenhuis veilig, verder wil ze geen informatie geven om privacyredenen.

Regionale media schrijven dat de politie uitgebreid onderzoek heeft gedaan voor het ziekenhuis. Een blauwe auto, met mogelijk kogelgaten, is onderzocht en weggesleept, zo schrijft De Gelderlander.