Te koop: volledig afgebrande woning in Dordrecht – Hartvannederland.nl

DORDRECHT – De koper van de volgende woning moet zeker niet over twee linkerhanden beschikken. Door een fikse brand is de schade aan het huis in Dordrecht enorm. Toch wordt de ruime eengezinswoning aan de Vossiusstraat door een makelaar via Funda aangeboden.

Er is geen richtprijs vastgesteld en de geïnteresseerden kunnen dus zelf een bod uitbrengen. Een bezichtiging is door de schade die is ontstaan niet mogelijk, zo valt te lezen in de begeleidende verkooptekst. Het optrekje van 137 vierkante meter, wordt in de huidige onbewoonbare staat aangeboden.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Soms zie je huizen waarvan je denkt: daar kan ik morgen in. Voor een stulpje in Dordrecht gaat dat niet helemaal op. Het huis is volledig afgefikt.

Op zoek naar een huis? Wat dacht je van dit afgebrande optrekje in Dordrecht

Het optrekje van 137 vierkante meter wordt in de huidige, onbewoonbare staat aangeboden. Toch omschrijft huizensite Funda het huis als een ruime eengezinswoning. 

Door de schade is het niet mogelijk de woning te bezichtigen. Ook de prijs is niet vastgesteld. Mensen die geïnteresseerd zijn, kunnen tot 15 mei 2019 een bod uitbrengen.

Benieuwd naar hoe onder andere de badkamer, de woonkamer en het toilet eruit zien? Bekijk de fotos hieronder.