Moeder (28) gezinsdrama Dordrecht overleden | Gezinsdrama Dordrecht – AD.nl

Moeder (28) gezinsdrama Dordrecht overleden | Gezinsdrama Dordrecht - AD.nl
Politie vermoedt gezinsdrama na schietincident met drie doden in Dordrecht
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Onder de slachtoffers zijn twee kinderen van 8 en 12 jaar oud en een 34-jarige man. De zwaargewonde is een 28-jarige vrouw die ook aanwezig was in de woning.

Burgemeester Wouter Kolff spreekt van een zeer heftig incident. Hij tweet: Eerder vanavond heeft zich een zeer heftig schietincident voorgedaan in Dordrecht. Ik ben zeer geraakt en leef enorm mee met alle betrokkenen. Later vanavond zal ik naar de Heimerstein gaan. Eenmaal ter plekke spreekt Kolff van een heel hechte buurt. Kinderen spelen hier met elkaar. De buurt is in shock.

De politie Rotterdam onderzoekt nog wat er precies is gebeurd en is met veel agenten aanwezig. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er op dit moment niet meer informatie kan worden gegeven.

De schietpartij vond plaats aan de Heimerstein in een woonwijk in Dordrecht. Politie en ambulances rukten rond half zeven uit naar de straat, waar ze in een woning een verschrikkelijk tafereel aantroffen. Forensische opsporing onderzoekt de sporen in de woning, meldt de politie. De omgeving werd deels afgezet. Veel buurtbewoners zochten elkaar op straat op.

De burgemeester van Dordrecht, Wouter Kolff, heeft via Twitter laten weten mee te leven met de betrokkenen. Hij zegt geraakt te zijn door het “zeer heftige incident” en is in de avond naar de Heimerstein gegaan.

DORDRECHT – Bij een schietpartij in Dordrecht maandagavond is sprake van een gezinsdrama waarbij drie personen, onder wie twee kinderen van 8 en 12 jaar oud, om het leven zijn gekomen. De schutter is een 35-jarige politieman die ook zichzelf van het leven heeft beroofd. De 28-jarige moeder van het gezin is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.