Nabestaande gezinsdrama Dordrecht: Vader was geen agressief persoon – AD.nl

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

DORDRECHT – Ook de 28-jarige moeder, die maandagavond 9 september 2019 levensbedreigend gewond raakte bij een familiedrama in een woning aan de Heimerstein in Dordrecht, is inmiddels overleden. Dat bevestigt de politie dinsdag. Het gaat om een 28-jarige vrouw. In het totaal zijn er in de woning vier personen omgekomen. De politie gaat er vanuit dat de 35-jarige politieagent, behalve zijn vrouw, ook zijn twee kinderen van 8 en 12 heeft doodgeschoten met zijn dienstwapen. Daarna zou hij zichzelf van het leven hebben beroofd.

Dood van Maryori (27) en dochters schokt Dordrecht: We zagen dit niet aankomen

De agent was werkzaam bij de politie-eenheid Rotterdam. De politie is nog bezig met uitgebreid onderzoek. Vanwege de betrokkenheid van een agent wordt het onderzoek uitgevoerd door de Rijksrecherche.

Video: Dader familiedrama Dordrecht is agent. (eerste beelden)

Lees ook de eerdere artikelen over dit familiedrama: 19:15 uur: Drie doden en zwaargewonde bij schietincident in woning in Dordrecht 20:30 uur: Politieagent betrokken bij schietincident met drie doden Dordrecht 22:00 uur: Politie bevestigt familiedrama: kinderen (8 en 12) doodgeschoten door agent (35) in Dordrecht

De politie in Rotterdam reageert ook verbijsterd op de gebeurtenissen. ,,Het incident heeft heel veel impact, zegt een woordvoerster. ,,Niet alleen op collegas, maar op iedereen: familie, buren. Het familiedrama leeft volgens haar enorm onder collegas van de overleden agent. ,,Collegas uiten dit naar elkaar en praten erover. Iedereen doet dat op zijn eigen manier.