Honderden mensen komen bijeen na gezinsmoord in Dordrecht – Hartvannederland.nl

Honderden mensen komen bijeen na gezinsmoord in Dordrecht - Hartvannederland.nl
Vierde dodelijk slachtoffer gezinsdrama Dordrecht | Binnenland
Dordrecht – Het gezinsdrama in Dordrecht heeft een vierde dodelijk slachtoffer geëist. Het gaat om de 28-jarige moeder van de twee kinderen die gisteren omkwamen. Dat melden bronnen rond het onderzoek aan De Telegraaf en wordt bevestigd door het Openbaar Ministerie in Rotterdam.

De schietpartij vond gisteravond plaats aan de Heimerstein in een woonwijk in Dordrecht. Politie en ambulances rukten rond half zeven uit naar de straat, waar ze in een woning een verschrikkelijk tafereel aantroffen.

Wouter Kolff, de burgemeester van Dordrecht, heeft via Twitter laten weten mee te leven met de betrokkenen. Hij zegt geraakt te zijn door het “zeer heftige incident” en is s avonds naar de Heimerstein, de straat waar het gezinsdrama zich voltrok, gegaan.

Dinsdagochtend zijn de lichamen van de vader en de twee kinderen met een rouwauto afgevoerd. Burgemeester Wouter Kolff heeft zijn steun betuigd aan nabestaanden en spreekt van een zeer heftig incident.

Vierde slachtoffer gezinsdoding Dordrecht overleden, agent mogelijk dader

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.