Man (64) overleden voor de deur van het ziekenhuis na steekpartij in Dordrecht – AD.nl

Man (64) overleden voor de deur van het ziekenhuis na steekpartij in Dordrecht - AD.nl
Man overlijdt voor deur van ziekenhuis na steekpartij
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Een 64-jarige man is vanmorgen rond elf uur voor de deur van het ziekenhuis in Dordrecht overleden. Hij werd naar de eerste hulp gebracht nadat hij was neergestoken.

Dordrecht – De buurt is in shock na het nieuws dat zaterdagochtend een 64-jarige Dordtenaar is neergestoken in een woning aan het Pearl Buck-erf in Dordrecht. Een 39-jarige man, eveneens uit Dordrecht, is aangehouden. Hier kun je met je verstand niet bij, verzucht een buurtbewoonster, bizar.

Vanmorgen ontstond een ruzie in een woning in Dordrecht. De ruzie liep uit op een steekpartij. Het slachtoffer werd direct in een auto naar het ziekenhuis gebracht. De man overleed voor de deur van het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De ruzie vond plaats in een woning aan het Pearl-Buck Erf in Dordrecht-Stadspolders en liep uit op een steekpartij. Het slachtoffer, een 64-jarige Dordtenaar, werd in een auto naar de eerste hulp vervoerd, maar overleed voor de deur van het ziekenhuis. Een 39-jarige man uit Dordrecht is aangehouden. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. 

De politie heeft een 39-jarige man uit Dordrecht aangehouden en doet onderzoek in de woning en op de plek waar de man overleed.