Beenbreuk keeper overschaduwt oefenduel FC Eindhoven

Dubbele beenbreuk voor Eindhoven-doelman Smit
LOON OP ZAND – De oefenwedstrijd van FC Eindhoven tegen Willem II was woensdagavond bijna afgelopen toen keeper Guy Smit van de Eindhovenaren zijn doel uit kwam gestormd om de inkomende Tilburgse aanvaller Emre Bostanci het scoren te

De Eredivisie-clubs bereiden zich voor op het nieuwe seizoen. VI houdt een overzicht bij van de oefenwedstrijden, ook per dag. Bekijk hier het programma van woensdag 19 juli. Willem II is ternauwernood ontsnapt aan een nederlaag tegen FC Eindhoven. . LOON OP ZAND – Guy Smit, keeper van FC Eindhoven, heeft woensdagavond mogelijk een beenbreuk opgelopen in een oefenwedstrijd tegen Willem II. Hij raakte in de slotfase bij een duel om de bal geblesseerd. Smit was in het veld gekomen als

LOON OP ZAND – Willem II heeft een oefenwedstrijd tegen Jupiler-Leagueclub FC Eindhoven ternauwernood gelijk gespeeld. In de 88e minuut maakte Arneias Calcan er 1-1 van. FC Eindhoven leek lang genoeg te hebben aan een doelpunt van Jellert van

Willem II ontsnapt aan nederlaag tegen FC Eindhoven

Guy Smit van FC Eindhoven heeft een dubbele botbreuk opgelopen bij het oefenduel tegen Willem II. De keeper wordt vanmiddag geopereerd. Guy Smit wordt geopereerd aan dubbele botbreuk. De doelman maakt het naar omstandigheden goed volgens de

LOON OP ZAND – De oefenwedstrijd van FC Eindhoven tegen Willem II was woensdagavond bijna afgelopen toen keeper Guy Smit van de Eindhovenaren zijn doel uit kwam gestormd om de inkomende Tilburgse aanvaller Emre Bostanci het scoren te. Onderzoek in het Maxima Ziekenhuis in Veldhoven heeft uitgewezen dat FC Eindhoven-keeper Guy Smit inderdaad – zoals werd gevreesd – een dubbele beenbreuk heeft opgelopen in de oefenwedstrijd tegen Willem ll gisteravond. Max van der Put 20-07-17,. Het oefenduel tussen Willem II en FC Eindhoven is eerder afgefloten. Bij een stand van 1-1 werd er eerder gestopt na een zware blessure voor doelman Guy Smit. Wat er exact gebeurde en welke blessure de keeper heeft opgelopen is nog niet duidelijk.

De 21-jarige keeper van FC Eindhoven raakte in een duel om de bal zwaar geblesseerd en moest per ambulance het veld verlaten. Vanwege de ernst van de blessure werd het duel daarna direct afgefloten. In het ziekenhuis werd een dubbele beenbreuk

Zware beenblessure voor keeper FC Eindhoven

Doelman Guy Smit heeft zijn been vermoedelijk gebroken tijdens de oefenwedstrijd woensdagavond tegen Willem II. De tweede keeper van FC Eindhoven verving Ruud Swinkels en botste twee minuten voor tijd met een speler van de Tilburgers. Hij is per

Andreias Calcan behoedt Willem II voor nederlaag; Eindhovense keeper loopt …

LOON OP ZAND – Andreias Calcan heeft Willem II een tweede nederlaag in de oefencampagne bespaard. Dankzij een late treffer van de Roemeen eindigde het oefenduel in Loon op Zand tegen Eindhoven in een 1-1 gelijkspel. Wilber Hack 19-07-17, 21:23

Mogelijk beenbreuk keeper FC Eindhoven, duel met Willem II gestaakt

De oefenwedstrijd van FC Eindhoven tegen Willem II was woensdag bijna afgelopen toen keeper Guy Smit van de Eindhovenaren zijn doel uit kwam gestormd. Hij wilde de inkomende Tilburgse aanvaller Emre Bostanci niet laten scoren. Smit ging met zijn. Het oefenduel tussen FC Eindhoven en Willem II liep af met een drama. Het duel werd in de 88e minuut gestaakt na een ernstige blessure van doelman Guy Smit. De keeper van de Eindhovenaren kwam zijn doel uit om Willem II-aanvaller Emre Bostanci het

20 juli 2017 – FC Eindhoven is in mineur. De club zag woensdag in een oefenduel met Willem II (1-1) reservedoelman Guy Smit zwaar geblesseerd uitvallen. Eindhoven meldt donderdag dat hun 21-jarige keeper een dubbele beenbreuk heeft opgelopen. . 19 juli 2017 – Willem II kwam woensdagavond in het oefenduel tegen FC Eindhoven niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De Tilburgers stonden zelfs lange tijd op achterstand tegen de formatie uit de Jupiler League. Drie minuten voor tijd zorgde Andreas

Oefenduel Willem II – FC Eindhoven gestaakt na zware blessure

Eindhoven-doelman loopt dubbele beenbreuk op in oefenduel

LOON OP ZAND – FC Eindhoven-doelman Guy Smit heeft in de oefenwedstrijd tegen Willem ll woensdagavond vermoedelijk een zware beenbreuk opgelopen. Max van der Put 19-07-17, 21:08 Laatste update: 21:19. 12 · 0 · M 0 M 0; 36 Reacties