Stakende buschauffeur: ‘Na vier uur rijden nauwelijks tijd om te plassen’

AD dat ook het waarschuwingslampje die om de haverklap brandt, druk op de ketel zet. “Dus als een reiziger mij bij de stalling aanklampt omdat hij eindelijk een levende bij Arriva te pakken krijgt, zou ik die voorbij moeten lopen. Dat doe je toch niet! Dus nog minder pauzetijd, terwijl je net vier uur hebt moeten rooster-rijden.”

Houdt de website, Facebook en Twitter van Arriva morgen dus goed in de gaten, mocht je met het openbaar vervoer willen reizen.

Online routeplanners bevroren Universiteiten traag met vermindering werkdruk Universitair personeel wil meer geld voor onderwijs Tilburgse econoom fileert AD-haringtest Geen contant geld meer in Tilburgse bussen Volg ons op: Facebook en Twitter. Want daar plaatsen we nog veel meer.

Door: Elise Van Rossum Universiteiten traag met vermindering werkdruk Universiteiten hebben met de vakbonden afgesproken dat ze de werkdruk gaan verlagen, maar kunnen nog…
De onderhandelingen over het nieuwe cao lopen niet op rolletjes. Daarom hebben de bonden de onderhandelingen afgebroken en gaan ze in protest. De eisen: minder werkdruk en 3,5 procent loonsverhoging.

Eindhoven at Twitter: