FC Eindhoven stelt Marco Faber aan als algemeen directeur

FC Eindhoven stelt Marco Faber aan als algemeen directeur
FC Eindhoven stelt Marco Faber aan als algemeen directeur
Competities Eerste Divisie Tweede Divisie Derde Divisie Zaterdag Derde Divisie Zondag Hoofdklasse

Eindhovens Dagblad meldde voor de feestdagen al dat FC Eindhoven interesse had in de 21-jarige verdediger. De rechtsback speelde volgens de clubwebsite van FC Eindhoven 12 officiële competitieduels voor AS Trenčín, een topclub in de hoogste voetbalcompetitie van het Oost-Europese land. De Rotterdammer kwam eerder ook uit voor FC Dordrecht en speelde in de jeugd van Feyenoord en Excelsior.

Een goede dag voor FC Eindhoven op de transfermarkt. De Eindhovense club presenteerde twee nieuwe versterkingen voor de komende seizoenshelft. Middenvelder Abdelmalek El Hasnaoui komt over van AZ en Rodney Klooster werd opgehaald bij de Slowaakse club AS Trenčín. Beide voetballers tekenen tot het einde van het seizoen bij de Noord-Brabantse vereniging uit de Jupiler League. 

Leave this field empty if you’re human: Volg ons ook viaVoetbal247.nlVoetbal247.nl, EersteDivisie.org, TweedeDivisie.org en DerdeDivisie.org worden uitgegeven en beheerd door Newsfactory.

Jupiler League. Hij doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte zijn debuut op het tweede niveau van Nederland bij Jong Ajax. Met de Amsterdamse beloftes speelde hij twee seizoenen in de eerste divisie. Vervolgens maakte de Amsterdammer de overstap naar de eredivisie. Bij PEC Zwolle kreeg hij de kans op het hoogste niveau, maar de voormalig jeugdinternational kon mede door een heupblessure niet overtuigen. Sinds afgelopen zomer speelde El Hasnaoui bij AZ. In Alkmaar voetbalde hij in de eerste divisie met Jong AZ.

Eindhoven at Twitter: