Politie schaalt op in onderzoek naar schietpartij in Eindhoven

Politie schaalt op in onderzoek naar schietpartij in Eindhoven
Man (37) gewond na schietpartij op woonwagenkamp in Eindhoven
EINDHOVEN – In de Kasteellaan in Eindhoven zou in de nacht van zaterdag op zondag geschoten zijn. De politie deed onderzoek bij het woonwagencentrum.

De melding van de schietpartij kwam rond twee uur binnen. Er zouden volgens getuigen meerdere schoten zijn afgevuurd. Maar toen de politie aankwam, werd er geen slachtoffer gevonden. Wel werden er bloedsporen ontdekt. 

Omstreeks 02.00 uur waren een nog onbekend aantal schoten te horen. Het is volgens het Eindhovens Dagblad niet bekend of er personen gewond zijn geraakt.

“We hebben direct ziekenhuizen in de omgeving gealarmeerd”, laat een politiewoordvoerder weten. Rond halfdrie meldde een 37-jarige Eindhovenaar zich bij een van die ziekenhuizen met een aantal schotwonden. “Hij is opgenomen in het ziekenhuis en is buiten levensgevaar.”

Op de Kasteellaan in Eindhoven heeft in de nacht van zaterdag op zondag een schietpartij plaatsgevonden op het woonwagenkamp.

Schietpartij woonwagenkamp Eindhoven raadsel

Park SterkenburgDe politie deed zondag ook onderzoek bij een park aan de Sterkenburg. Vermoedelijk houdt dit verband met wat er gebeurd is in de Kasteellaan. 

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het schietincident.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Pushberichten ontvangen bij groot nieuws in jouw regio? Download de gratis apps van Omroep Brabant.

De 37-jarige Eindhovenaar meldde zichzelf bij het ziekenhuis, zegt de politie zondag. 

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Pushberichten ontvangen bij groot nieuws in jouw regio? Download de gratis apps van Omroep Brabant.

Man neergestoken in Oosterhout, dader aangehouden door politie

De agenten kregen rond 2.00 uur de melding dat er schoten waren gehoord op het woonwagenkamp aan de Kasteellaan. Op de locatie vonden ze wel bloedsporen, maar geen slachtoffer. De man werd pas gelokaliseerd toen de agenten ziekenhuizen in de omgeving alarmeerden. 

De politie meldt dat het onderzoek nog loopt. Niemand is nog aangehouden.


Eindhoven at Twitter: