Eindhovenaar (20) racet met 131 km/u en raakt rijbewijs voor tweede keer in …

Eindhovenaar (20) racet met 131 km/u en raakt rijbewijs voor tweede keer in ...
Jonge snelheidsduivel weer rijbewijs kwijt
OOSTERHOUT – Een 33-jarige man uit Oosterhout is zaterdagavond rond zeven uur gewond geraakt bij een steekpartij op het Zevengesternte in zijn woonplaats.

Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bij het voorval waren volgens de politie meerdere mensen aanwezig. De politie hield een 33-jarige plaatsgenoot als verdachte aan. 

Flets zonnetjeHoewel de temperaturen zeer aangenaam waren, bleef de zon nog enigszins verlegen de hele dag. Door de bewolking bleven mooie blauwe luchten op de meeste plekken achterwege. Maar klagen zullen er weinig. Zeker wie ziet hoe de wereld er vijf jaar geleden – vooral in Noord Nederland – uitzag… 

Jonge snelheidsduivel weer rijbewijs kwijt

De politie onderzoekt wat er aan de steekpartij vooraf is gegaan en wie erbij betrokken waren. Het onderzoek gaat zondag verder.  

EINDHOVEN – Koning Winter heeft inmiddels zijn biezen gepakt en is vertrokken uit ons land. Hogere en een stuk aangenamere temperaturen krijgen nu vrij baan. Volgens de weerstations tikte het kwik zaterdag in Brabant rond het middaguur de vijftien graden aan.

Scheurdende bestuurder moet rijbewijs na drie dagen opnieuw inleveren

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Pushberichten ontvangen bij groot nieuws in jouw regio? Download de gratis apps van Omroep Brabant.

Daarmee is de eerste officiële lentedag een feit wat temperatuur betreft. De laatste keer dat de temperatuur boven de vijftien graden uitkwam was op 29 oktober. 

Voor het eerst wijst ook de thermometer lente aan, alleen de zon laat het afweten

In de nacht van zaterdag op zondag hebben twee inwoners van Eindhoven hun rijbewijs moeten inleveren voor het overschrijden van maximum snelheid.

DEN BOSCH – Ruim 900 kavels uit het faillissement van Kijkshop zullen komende week online worden geveild. Er kan tot en met 15 maart op de voorwerpen uit het assortiment van de winkelketen worden geboden.

Beide reden met een snelheid van ruim 130 kilometer per uur over de Boschdijk. Volgens Omroep Brabant had een van de twee bestuurders net zijn rijbewijs terug. Op het gedeelte van de Boschdijk waar het tweetal betrapt werd, geldt een maximum snelheid van 70 kilometer per uur.

Volgens het Team Verkeer Oost-Brabant was één van de bestuurders zijn rijbewijs al eerder kwijtgeraakt voor het rijden onder invloed. Het rijbewijs was slechts drie dagen weer in zijn bezit.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Pushberichten ontvangen bij groot nieuws in jouw regio? Download de gratis apps van Omroep Brabant.

Eindhoven at Twitter: