Straatracers moeten rijbewijs inleveren in Eindhoven: Hij had hem net drie …

Straatracers moeten rijbewijs inleveren in Eindhoven: \Hij had hem net drie ...
Jonge snelheidsduivel weer rijbewijs kwijt
NULAND – In Nuland is een 17-jarig meisje uit Maren-Kessel omgekomen bij een ongeval. Het slachtoffer zat in een auto, waarvan de 18-jarige bestuurder uit Nuland tegen een boom botste. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De traumahelikopter is oproepen, ook zijn meerdere ambulances aanwezig. Volgens de politie waren bij het ongeluk geen andere weggebruikers betrokken.

In de nacht van zaterdag op zondag hebben twee inwoners van Eindhoven hun rijbewijs moeten inleveren voor het overschrijden van maximum snelheid.

Beide reden met een snelheid van ruim 130 kilometer per uur over de Boschdijk. Volgens Omroep Brabant had een van de twee bestuurders net zijn rijbewijs terug. Op het gedeelte van de Boschdijk waar het tweetal betrapt werd, geldt een maximum snelheid van 70 kilometer per uur.

Volgens het Team Verkeer Oost-Brabant was één van de bestuurders zijn rijbewijs al eerder kwijtgeraakt voor het rijden onder invloed. Het rijbewijs was slechts drie dagen weer in zijn bezit.


Eindhoven at Twitter: