Politie vindt kluis en onbekend roze voorwerp in Eindhovens Kanaal en zoekt …

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

Bij de politie in Helmond kwam gisteren de tip binnen dat er een kluis in het water zou liggen in een kanaal. Eenmaal ter plaatse troffen de agenten inderdaad een kluis aan én een opmerkelijk roze voorwerp.

“Wie is de eigenaar van deze aangetroffen goederen?” Dat vraagt de Politie Helmond zich op Facebook af. Bij hun bericht vier mooie fotos, waarvan er twee in het bijzonder de aandacht trekken. “Een onbekend roze voorwerp waarvan de eigenaar waarschijnlijk wel weet waar dit voor bedoeld is.”

In het Eindhovens kanaal werd naast het roze voorwerp ook een grote grijze kluis aangetroffen. De politie vermoedt dat de spullen van een diefstal afkomstig zijn.

“In onze systemen hebben wij echter geen melding of aangifte kunnen vinden over deze voorwerpen”, laat de politie weten. En dus zijn ze op dit moment op zoek naar de eigenaar van de twee voorwerpen.

Voor de duidelijkheid: het gaat om een Novelties Caesar 3.0 Love Machine. Volgens Amazon is dat een product dat in bed kan worden gebruikt. De eigenaar wordt verzocht zich bij de politie te melden.