Albert Heijn Eindhoven ontruimd na telefonische dreiging – Hartvannederland.nl

Albert Heijn Eindhoven ontruimd na telefonische dreiging - Hartvannederland.nl
Albert Heijn in Eindhoven ontruimd vanwege acute dreiging
Een filiaal van Albert Heijn in een Eindhovens winkelcentrum is ontruimd vanwege een dreigtelefoontje. Rond 20.30 uur moest op last van de politie iedereen de zaak in winkelcentrum Woensel uit.

In de winkel, een Albert Heijn XL, is inmiddels niemand meer, behalve politiepersoneel. Volgens de politie was het dreigtelefoontje van een dusdanige aard dat deze maatregelen nodig waren.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

Het is niet duidelijk wie er achter het telefoontje zit. Ook is niet bekendgemaakt waarmee gedreigd werd.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Albert Heijn XL Eindhoven ontruimd na telefoontje: mogelijk gedreigd met bloedbad

EINDHOVEN – De Albert Heijn XL in winkelcentrum Woensel in Eindhoven is donderdagavond ontruimd vanwege een dreigende situatie. De politie heeft de voordeur afgesloten met politiewagens.

Volgens een getuige kwam een telefoontje binnen bij de broodafdeling waarin gedreigd zou zijn met het aanrichten van een bloedbad, zo bevestigt een politiewoordvoerder. Agenten kwamen de supermarkt binnen met kogelwerende vesten. Er zijn vier politiewagens aanwezig bij het pand. Ook de parkeerplaats is ontruimd.

27 mrt.Betrapte toerist blijft ontkennen: Dat deed ik niet!25 mrt.Sexy model viral met hilarische video27 mrt.Woedende agenten meppen aso in trekker27 mrt.Hier had deze overvaller niet op gerekendDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.