Man (54) op klaarlichte dag doodgeschoten in Eindhoven – Hartvannederland.nl

Man (54) op klaarlichte dag doodgeschoten in Eindhoven - Hartvannederland.nl
Man (54) op klaarlichte dag doodgeschoten | Binnenland
Eindhoven – In Eindhoven is rond 09.30 uur klaarlichte dag een 54-jarige Eindhovenaar doodgeschoten. Dat bevestigt de politie. Het slachtoffer, dat werd geraakt op de Beukenlaan bij Strijp-S, is op straat gereanimeerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Later op de ochtend bezweek hij aan zijn verwondingen.

Over de toedracht van het schietincident is nog niets bekend. De politie heeft de omgeving afgesloten en een politiehelikopter cirkelt boven het gebied. Er is nog niemand aangehouden.

Man (54) overleden na schietpartij in Eindhoven: was op bezoek bij moeder, onderzoek in andere woning

Weet u meer? Dan komen we graag met u in contact. Stuur uw verhaal naar onze WhatsApp-tiplijn 0613650952.

eindhovenmoord- en doodslagUpdated 1 uur geleden3 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S03 apr.Topless juf wil miljoenen zien04 apr.Unieke ontdekking: witte haaien hebben gevaarlijk trucje04 apr.Vakkenvuller gesteund na lompe UWV-actie: Belachelijk!04 apr.Jongetje na jaren opgedoken? Ik wist dat hij nog leefdeGerelateerde artikelen03 apr.BinnenlandPolitie treft overleden persoon aan in Wilnis30 mrt.BinnenlandVerdachte Rotterdamse schietpartij zit op Curaçao29 mrt.BinnenlandSchietpartij in De Meern, man gewond29 mrt.BinnenlandPolitie onderzoekt beschieting woning Heerlen28 mrt.BinnenlandSchutters nemen groep mensen onder vuur in Weert26 mrt.BinnenlandVrouwelijk slachtoffer (21) Utrecht uit ziekenhuis ontslagenDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.