Tweetal weer vrij na fatale schietpartij in Eindhoven – Hartvannederland.nl

Politie-onderzoek op de Beukenlaan waar op klaarlichte dag een 54-jarige Eindhovenaar is doodgeschoten.

EINDHOVEN – Twee mannen die vrijdag in Eindhoven werden aangehouden na de dood van een 54-jarige Eindhovenaar, zijn zaterdag vrijgelaten. Volgens de politie zijn de twee op dit moment niet in verband te brengen met de schietpartij aan de Beukenlaan die de man uit Eindhoven het leven kostte.

Politie-onderzoek op de Beukenlaan waar op klaarlichte dag een 54-jarige Eindhovenaar is doodgeschoten.

Video: De man (54) die vrijdagochtend werd neergeschoten in Eindhoven, is overleden

De twee waren aangehouden omdat ze in de auto zouden hebben gezeten die vlak na het schietincident hard wegreed.

Getuigen vonden het slachtoffer bloedend bij zijn geparkeerde auto in de Beukenlaan. De man overleed later in het ziekenhuis.

schietpartijeneindhovenUpdated 1 uur geleden2 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S16:19Massale knokpartij: mannen verpesten Ladies Day05 apr.Bewuste aanrijding op A4: Hij wil me dood hebben!05 apr.Zo verwent Harry zijn zwangere Meghan (en het is peperduur)03 apr.Topless juf wil miljoenen zienGerelateerde artikelen15:07BinnenlandGestolen auto blijkt 4 gestolen autos13:58BinnenlandVader rijdt door na crash (en brengt kinderen in gevaar)05 apr.BinnenlandDoodrijder activisten barst in tranen uit in rechtbank04 apr.Binnenland'Ik heb 15.000 Ferrari's thuis'04 apr.FinancieelMusk moet met SEC om tafel gaan zitten04 apr.BinnenlandMoeder (46) en zoon (7) komen om bij ongeval op N57 bij OuddorpDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Eindhoven – De politie zoekt mogelijke getuigen van een schietincident op vrijdagmorgen 5 april aan de Beukenlaan in Eindhoven. Een 54-jarige Eindhovenaar werd daar op klaarlichte dag op straat doodgeschoten.

Rond 9.30 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er knallen op straat waren gehoord. Volgens getuigen lag een man bloedend bij zijn auto die geparkeerd stond aan de Beukenlaan. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen ze het slachtoffer zwaar gewond aan. Hij is ter plaatse door de collegas gereanimeerd en uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij later op de ochtend aan zijn verwondingen overleden.

Door de politie is een uitgebreid onderzoek opgestart. Het slachtoffer bleek een 54-jarige Eindhovenaar te zijn. Hij was op het moment van het schietincident op bezoek bij een een familielid. Toen hij de woning verliet en bij zijn auto kwam werden er meerdere schoten op hem gelost. De politie is nog druk doende om duidelijkheid te krijgen over de aanleiding voor en de exacte toedracht van het schietincident Zo is het nog onduidelijk of het om één of meerdere daders gaat en ook hun signalement of dat van een vluchtvoertuig is nog niet bekend.

Er is door de politie een zogenoemd Team Grootschalige Opsporing (TGO) ingericht. Er werken zon dertig mensen aan de zaak. Ter plaatse is technisch onderzoek verricht en er wordt gekeken of er mogelijk camerabeelden zijn die we kunnen gebruiken voor de opsporing. Ook is er buurtonderzoek gedaan en worden diverse getuigen gehoord op het politiebureau. Ook bij de woning van het slachtoffer aan de Edisonlaan is onderzoek verricht.

De politie doet nadrukkelijk een oproep aan iedereen die informatie heeft dat ons bij het onderzoek kan helpen. Zij worden verzocht om contact met ons op te nemen. Dat kan via de Opsporingstiplijn: 0800-6070 of het tipformulier. We kunnen ons ook voorstellen dat mensen wel informatie hebben, maar wellicht angst hebben om deze met ons te delen. Dat kan ook volledig anoniem via 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl).