Negen gewonden bij heftig ongeluk in Eindhoven, ringbaan loopt vast door enorme ravage – Eindhovens Dagblad

Negen gewonden bij heftig ongeluk in Eindhoven, ringbaan loopt vast door enorme ravage - Eindhovens Dagblad
Negen gewonden bij ernstig ongeluk in Eindhoven, Ring nog uren afgesloten
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

Volgens een verslaggever van Omroep Brabant is de situatie vlakbij station Strijp-S chaotisch. Een van de autos belandde over de middenberm en het verkeer is aan twee kanten volledig afgesloten. De hele weg ligt bezaaid met brokstukken. Er is een lantaarnpaal uit de grond gerukt.

Volgens Omroep Brabant ligt de weg bezaaid met brokstukken en is een lantaarnpaal uit de grond gerukt. Een ooggetuige zou hebben gezien dat een van de autos op de verkeerde weghelft terecht was gekomen en daar tegen een wit vrachtwagentje botste.

De brandweer, politie, vier ambulances en de traumahelikopter zijn ter plaatse. De politie kan nog niet zeggen wat er precies is gebeurd en verkeersspecialisten stellen een onderzoek in. Volgens een ooggetuige zou een van de auto’s op de verkeerde weghelft zijn beland en tegen het witte vrachtwagentje zijn gebotst. Daarna zou deze tegen een lantaarnpaal en de tweede auto zijn gebotst. De bestuurder van het vrachtwagentje raakte niet gewond.

Het ongeluk gebeurde rond zes uur. Om zeven uur meldde de politie dat de weg nog een paar uur afgesloten blijft. Eerst moet het onderzoek laar zijn en de ravage opgeruimd worden.