Negen gewonden bij ongeluk op rondweg Eindhoven – Eindhovens Dagblad

Negen gewonden bij ongeluk op rondweg Eindhoven - Eindhovens Dagblad
Negen gewonden bij ernstig ongeluk in Eindhoven, Ring afgesloten
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

Door een ernstig ongeluk in Eindhoven zijn vanavond negen mensen gewond geraakt, van wie vier zwaargewond. Een auto zou op de verkeerde weghelft zijn beland.

Volgens Omroep Brabant ligt de weg bezaaid met brokstukken en is een lantaarnpaal uit de grond gerukt. Een ooggetuige zou hebben gezien dat een van de autos op de verkeerde weghelft terecht was gekomen en daar tegen een wit vrachtwagentje botste.

Het ongeluk gebeurde om 18.00 uur op de kruising Anthony van Leeuwenhoeklaan – Marconilaan (kaartje: zie onder). Er waren drie voertuigen bij betrokken. De hulpdiensten rukten met veel voertuigen uit. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Alle slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde om 18.00 uur op de kruising Anthony van Leeuwenhoeklaan – Marconilaan. Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken. De hulpdiensten rukten met veel voertuigen uit. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen.

Ravage na groot ongeluk Eindhoven: 9 gewonden | Binnenland

De weg ligt bezaaid met brokstukken en door de botsing is ook een lantaarnpaal uit de grond gerukt. Een ooggetuige zou hebben gezien dat één van de autos op de verkeerde weghelft terecht was gekomen en daar tegen een wit vrachtwagentje botste.

EINDHOVEN – Door een ernstig verkeersongeval in Eindhoven zijn donderdagavond negen mensen gewond geraakt. Vier van hen raakten zwaargewond. Alle slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht, maakte de politie bekend.

De binnenring in Eindhoven is afgesloten tussen de kruising met het Marconiplein en de Noord-Brabantlaan, laat de politie weten. Die afsluiting kan een paar uur duren.