Traumaheli voor zwaar ongeluk op A2 bij Eindhoven, chauffeur zwaargewond – AD.nl

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Eindhoven – Door een ernstig verkeersongeval met twee vrachtwagens maandagochtend bij Eindhoven is de chauffeur van een van de trucks zwaargewond geraakt. De andere chauffeur raakte lichtgewond. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Als gevolg van het ongeval zijn twee van de drie rijstroken van de A2 richting noorden afgesloten. Er is een grote ravage ontstaan.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

Volgens Rijkswaterstaat moeten automobilisten rekening houden met lange files en kan de stremming tot 14.15 uur duren. Een deel van de lading van een vrachtwagen is op de rijbaan terecht gekomen. Het gaat om lege flessen.

Het ongeluk gebeurde volgens de politie toen een vrachtwagen bovenop een andere vrachtwagen botste, die met pech stilstond op de vluchtstrook.