Passagier onwel: vlucht Ryanair maakt tussenlanding in Eindhoven – Eindhovens Dagblad

Passagier onwel: vlucht Ryanair maakt tussenlanding in Eindhoven - Eindhovens Dagblad
Ambulances naar drie vluchten op Eindhoven | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

EINDHOVEN – Op Eindhoven Airport is dinsdagochtend in korte tijd drie keer een ambulance uitgerukt na de landing van verschillende vliegtuigen. Een man en twee vrouwen aan boord moesten door medisch personeel worden nagekeken omdat ze onwel waren geworden. Volgens een woordvoerster van de luchthaven is er sprake van toeval en hebben de drie gevallen niets met elkaar te maken.

ZwangerEen derde ambulance was nodig voor een vrouw die met een vlucht van Ryanair was aangekomen uit Milaan. "Zij is enkele weken zwanger. De ambulance is net gearriveerd bij het vliegtuig", aldus de woordvoerster.

Een vlucht van Edinburgh naar Malta, uitgevoerd door Ryanair, moest een tussenlanding maken in Eindhoven omdat een man onwel was geworden door hartklachten. Hij is meegenomen door een ambulance. Ook in een toestel van TUI, dat uit het Marokkaanse Nador kwam, was een vrouw onwel geworden die na de landing moest worden nagekeken.

Een vlucht van Edinburgh naar Malta, uitgevoerd door Ryanair, moest een tussenlanding maken in Eindhoven omdat een man onwel was geworden door hartklachten. Hij is meegenomen door een ambulance.

Een derde ambulance was nodig voor een vrouw die met een vlucht van Ryanair was aangekomen uit Milaan. Zij is enkele weken zwanger. De ambulance is net gearriveerd bij het vliegtuig, aldus de woordvoerster.

Ook in een toestel van TUI, dat uit het Marokkaanse Nador kwam, was een vrouw onwel geworden. Ze moest na de landing worden nagekeken.