Spijkers in schommelzitje in Eindhovense speeltuin – De Gelderlander

Spijkers in schommelzitje in Eindhovense speeltuin - De Gelderlander
Spijkers in schommel in speeltuintje Eindhoven: Dader heeft serieuze hulp nodig
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.

Dit zijn geen geintjes, zei een wijkagent op Instagram. De politie kreeg een melding van iemand die de spijkers in de schommels zagen zitten. "Gelukkig zag hij ze zitten voordat zijn kind op de schommel ging zitten", zegt de wijkagent. Er zijn geen gewonden gevallen.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

Volgens de wijkagent lijkt het erop dat het een incident was. Er zijn geen andere meldingen bekend van andere incidenten die eerder zijn gebeurd in de speeltuin. "Ik hoop dat dit ook zo blijft. Mensen moeten beseffen dat nietsvermoedende kinderen slachtoffer kunnen worden."

De dader is nog niet gevonden. Daarom plaatste de wijkagent zondag een oproep aan getuigen om zich te melden. Naast het feit dat ik denk dat de dader serieuze hulp nodig heeft, hoop ik dat iemand iets gezien heeft, schreef hij.