Stadsbus met meerdere passagiers beschoten in Eindhoven – Omroep Brabant

Stadsbus met meerdere passagiers beschoten in Eindhoven - Omroep Brabant
Stadsbus Eindhoven beschoten: Gelukkig geen gewonden | Binnenland
De beschieting vond plaats ter hoogte van de bushalte aan de Aalsterweg in Eindhoven. Het is niet duidelijk waarmee is geschoten. De politie heeft het over een een nog nader te bepalen projectiel dat aan de bestuurderskant van de stadsbus door een ruit werd geschoten.

Specialisten van de forensische opsporing doen onderzoek. De politie vraagt mensen die iets hebben gehoord of gezien, zich te melden.

Gaatje in ruitEen woordvoerder van busmaatschappij Hermes laat weten dat er een gaatje in de ruit zit. Verder wil hij nog geen mededelingen doen. "We wachten het onderzoek van de politie af."

Heeft u iets gezien dan komen wij  graag met u in contact. Ook als u mogelijke camerabeelden heeft van dit incident dan horen wij dit graag. U kunt het tipformulier op deze pagina  hiervoor gebruiken of bellen met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

Eindhoven – Dinsdagavond 1 oktober is er op de Biesterdwarsweg in Eindhoven een stadsbus beschoten. De politie zoekt getuigen van dit incident.