Stadsbus Eindhoven volgens politie toch niet beschoten, onderzoek gesloten – Eindhovens Dagblad

Stadsbus Eindhoven volgens politie toch niet beschoten, onderzoek gesloten - Eindhovens Dagblad
Stadsbus met meerdere passagiers beschoten in Eindhoven
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

De beschieting vond plaats ter hoogte van de bushalte aan de Aalsterweg in Eindhoven. Het is niet duidelijk waarmee is geschoten. De politie heeft het over een een nog nader te bepalen projectiel dat aan de bestuurderskant van de stadsbus door een ruit werd geschoten.

Het incident vond plaats tussen 22.54 uur en 23.41 uur op de Biesterdwarsweg  t.h.v. de bushalte op de Aalsterweg. In de bus zaten op dat moment meerdere passagiers. Een nog te nader te bepalen projectiel is aan de bestuurderskant van de stadsbus door een ruit geschoten. Gelukkig zijn geen van de passagiers hierbij gewond geraakt.

Specialisten van de forensische opsporing doen onderzoek. De politie vraagt mensen die iets hebben gehoord of gezien, zich te melden.

Gaatje in ruitEen woordvoerder van busmaatschappij Hermes laat weten dat er een gaatje in de ruit zit. Verder wil hij nog geen mededelingen doen. "We wachten het onderzoek van de politie af."