Twee mannen zwaargewond bij uitslaande woningbrand in Offenbachlaan in Eindhoven – Eindhovens Dagblad

Twee mannen zwaargewond bij uitslaande woningbrand in Offenbachlaan in Eindhoven - Eindhovens Dagblad
Twee gewonden bij uitslaande brand in appartement Eindhoven, situatie slachtoffers zorgwekkend
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

Rond halfzeven werd een van de gewonden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De ander werd op dat moment nog ter plekke verzorgd. Later is ook dit slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Naast de twee slachtoffers waren er geen andere mensen in het getroffen appartement aanwezig. De brand ontstond rond zes uur.

Iets na halfzeven liet de brandweer weten te hebben opgeschaald. Voor zeven uur was het sein brand meester volgens de politie gegeven. Volgens omwonenden wonen er ook een vrouw en kindje in het getroffen appartement. Zij waren op het moment van de brand niet thuis.

Omliggende appartementen ontruimdBewoners van huizen rond het getroffen appartement zijn uit voorzorg donderdagochtend vroeg naar buiten gegaan. De brandweer wist te voorkomen dat de brand oversloeg naar deze huizen. Uiteindelijk stonden bewoners van vier appartementen donderdagochtend buiten op straat.

Volgens de politie is uit metingen gebleken dat er geen gevaar is voor hun gezondheid. Ook is er volgens een woordvoerder geen sprake van instortingsgevaar. De verwachting is dat deze mensen snel terug kunnen naar hun huizen.