Dode man gevonden op terrein Taskforce tegen georganiseerde criminaliteit in Eindhoven, politie vermoedt misdrijf – BD.nl

Dode man gevonden op terrein Taskforce tegen georganiseerde criminaliteit in Eindhoven, politie vermoedt misdrijf - BD.nl
Voorbijganger vindt dode man op parkeerplaats in Eindhoven, politie houdt rekening met misdrijf
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.

In het pand zit het Regionale Informatie en Expertise Centra (RIEC) van Oost-Brabant. Dat richt zich op de bestrijding van ondermijnende criminaliteit. De gemeente Eindhoven is eigenaar van het pand.

De politie is een onderzoek gestart en zegt dat de man onder verdachte omstandigheden werd aangetroffen. De omgeving van het pand is ruim afgezet en er is een tent geplaatst om het zicht op de plek van het lichaam te beperken.

Dode man op terrein criminaliteit-taskforce Eindhoven | Binnenland

Het politieonderzoek is opgestart. Een ruim gebied is afgezet met politielinten en een groot aantal agenten is druk in de weer. Ook is een tent geplaatst, om de plek waar het lichaam is gevonden af te schermen.