Gedode man in Eindhoven is Ferdi Mathilda (31) uit Boxtel, zoektocht naar sporen gaat door – BD.nl

Gedode man in Eindhoven is Ferdi Mathilda (31) uit Boxtel, zoektocht naar sporen gaat door - BD.nl
Man (31) die dood werd gevonden in Eindhoven komt uit Boxtel, politie gaat uit van misdrijf
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.

De man lag tussen een pand aan de Fuutlaan en het spoor. Rond zeven uur in de ochtend werd hij aangetroffen door een voorbijganger. De omstandigheden waaronder hij werd gevonden deden al snel vermoeden dat hij door een misdrijf om het leven was gekomen.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

Dode man gevonden op terrein Taskforce tegen georganiseerde criminaliteit in Eindhoven, politie vermoedt misdrijf

Geen verband met gebouw RIECDuidelijk is inmiddels dat er geen verband is tussen het slachtoffer en het overheidsgebouw waarbij hij werd aangetroffen. De dode man lag op de parkeerplaats van de Fuutlaan 10.

Video: Dode man gevonden op de Fuutlaan

Op dat adres is het Reginaal Informatie en Expertise Centrum (RIEC) gevestigd, dat ondersteuning biedt bij de aanpak van georganiseerde misdaad. De gemeente Eindhoven is eigenaar van het gebouw.

Uitgebreid onderzoekEen team van forensisch rechercheurs zette donderdag voor het sporenonderzoek de omgeving af en plaatste een tent over het lichaam. Er is buurtonderzoek verricht en de politie kijkt ook naar mogelijke camerabeelden uit de omgeving.

Vooralsnog duidt alles erop dat hij door geweld om het leven is gekomen, aldus de politie. In een later stadium wordt nog sectie op het lichaam van de man verricht.

Getuigen gezocht De politie is op zoek naar eventuele getuigen. Omdat de Fuutlaan een vrij drukke weg is die parallel aan het spoor loopt, hoopt de politie dat er mensen zijn die daar in de nachtelijke uren iets is opgevallen.