Appartementen beschoten in Eindhoven, politie tast in het duister – Eindhovens Dagblad

Appartementen beschoten in Eindhoven, politie tast in het duister - Eindhovens Dagblad
Twee appartementen beschoten in Eindhoven | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

EINDHOVEN – In Eindhoven zijn zaterdagavond twee appartementen aan de Heeghtakker beschoten. Volgens de politie is er niemand gewond geraakt, maar zit de schrik bij de bewoners er goed in.

De schutters hadden het ook op een boom aan de John F. Kennedylaan gemunt. De politie neemt het voorval zeer hoog op en roept getuigen op zich te melden. Er zijn geen aanwijzingen dat de bewoners van de appartementen bewust het doelwit zijn geweest.

Appartementen beschoten in Eindhoven, Schrik bij bewoners zit er goed in

De woningen liggen op de vijfde en zesde etage van een appartementencomplex nabij de John F. Kennedylaan. Er zijn diverse kogelinslagen gevonden in de ruiten van de appartementen. Ook een boom aan de overkant van de John F. Kennedylaan heeft schade die is veroorzaakt door het schietincident. De politie vermoedt dat de schutter vanuit de richting Venuslaan heeft geschoten.

Er zijn geen aanwijzingen dat de bewoners van de appartementen bewust het doelwit zijn geweest, maar de politie zegt het incident hoog op te nemen en roept getuigen op zich te melden.