Coach FC Emmen hard over fout doelman Scherpen: Nu een grote kerel zijn – AD.nl

Coach FC Emmen hard over fout doelman Scherpen: \Nu een grote kerel zijn\ - AD.nl
De Telegraaf: transferbevestiging op komst bij Ajax, kleine slag om de arm
Kjell Scherpen wordt mogelijk woensdag gepresenteerd als nieuwste aanwinst van Ajax. Dat meldt De Telegraaf. De overstap van de FC Emmen-goalie naar Amsterdam hangt al een tijdje in de lucht. 

Afgelopen week meldde De Telegraaf dat de transfer van Scherpen (19) in kannen en kruiken is. Ajax en Emmen kiezen er volgens de krant bewust voor om nog even te wachten met de bekendmaking van de deal. Mogelijk volgt woensdag dus witte rook. Het ligt in de planning om vandaag Scherpen officieel te presenteren. Men houdt een kleine slag om de arm, schrijft Ajax-watcher Mike Verweij op Twitter. 

Scherpen zelf ontkende zaterdagavond nog dat zijn overstap naar Amsterdam in kannen en kruiken is. Dinsdagavond speelde de tiener een cruciale rol in het uitduel met De Graafschap. Door een fout van de sluitpost verloor Emmen met 1-0 op De Vijverberg.

Ajax versterkte zich voor komend seizoen reeds met twee spelers. Razvan Marin en Kik Pierie komen over van respectievelijk Standard Luik en sc Heerenveen. 

Het ligt in de planning van #Ajax om vandaag Scherpen officieel te presenteren. Men houdt kleine slag om arm.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.