Solar boat Twente haalt brons bij WK

Solar boat Twente haalt brons bij WK
Twentse zonneboot gaat voor plek in top drie op WK Monaco
MONACO/ENSCHEDE De zonneboot van de Universiteit Twente is derde geworden bij het internationale debuut tussen de beste solarboats ter wereld. In Monaco stond Solar Boat Twente lang vierde bij het wereldkampioenschap zonnebootracen.

Dit weekend is het moment van de waarheid voor studenten van Solar Boat Twente. De studenten doen mee aan een zonnebootrace in Monaco. Hun doel is om een top-3 klassering neer te zetten.
Het studententeam van Solar Boat Twente is dit weekend als derde geëindigd op het wereldkampioenschap zonnebootracen in Monaco. De studenten van de Universiteit Twente wisten de podiumplek vanmiddag veilig te stellen, waarmee het vooraf

Twentse zonneboot gaat voor plek in top drie op WK Monaco

Het team van de Solar Boat Twente hoopt op een derde plek op het WK zonnebootracen in Monaco. Ze staan op dit moment vierde, met nog twee wedstrijden te gaan. "Op zich zijn we nu al tevreden hoor", zegt teamlid van Solar Boat Heleen Jeurink.
De zonneboot van de Universiteit Twente is derde geworden bij het internationale debuut tussen de beste solarboats ter wereld. In Monaco stond Solar Boat Twente lang vierde bij het wereldkampioenschap zonnebootracen. Maar zaterdag werd goedEnschede at Twitter: